dijous

Cues de rap amb llanegues


INGREDIENTS:

Per 4 persones
4 cues de rap (individuals)
200 gms. de llenegues
una o dues patates (depèn de la mida)
una ceba blanca
8 tomàquets xerri
1 farcellet d'herbes aromàtiques
1 dl. d'oli d'oliva verge
2 grans d'all
julivert
sal i pebre

PREPARACIÓ:

Poseu en una safata per anar al forn la ceba tallada amb juliana ben repartida, talleu les patates amb rodanxes fines i les repartiu per sobre de la ceba, a sobre ben capiculades les 4 cues de rap, el lligat d'herbes, els tomàquets xerri partits per la meitat repartits i les llenegues, trinxar els grans d'all i el julivert per sobre, salpebreu i ho regueu tot ambl'oli d'oliva. Al forn, a 200 graus, a dalt i a baix, durant mitja hora i a llepar-se els dits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada