dijous

SECRET IBÈRIC AMB CASTANYA


INGREDIENTS: 

Secret de porc
Pastanaga
Porro
Ceba
Una fulla de llorar
1/2 copa de conyac
1 got de brou
Castanyes (escaldades i pelades tal com expliquem al programa)
Pinyons
Sal i pebre

PREPARACIÓ:

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli salteu el secret, salpebrat i tallat a dauets.

Quan estigui daurat, retireu i reserveu, i a la mateixa cassola, sofregiu la pastanaga, el porro, la ceba, tot tallat a dauets, els alls i el llorer. Quan les verdures estiguin rosses, afegiu-hi el secret, el conyac i el brou i deixeu-ho coure durant uns 25 minuts. Seguidament, poseu-hi les castanyes i els pinyons i deixeu-ho coure durant 5 minuts més.I ja per acabar, presenteu el secret amb les verdures, les castanyes i els pinyons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada