INGREDIENTS:
Secret de porc
Pastanaga
Porro
Ceba
Una fulla de llorar
1/2 copa de conyac
1 got de brou
Castanyes (escaldades i pelades tal com expliquem al programa)
Pinyons
Sal i pebre
Pastanaga
Porro
Ceba
Una fulla de llorar
1/2 copa de conyac
1 got de brou
Castanyes (escaldades i pelades tal com expliquem al programa)
Pinyons
Sal i pebre
PREPARACIÓ:
Per començar,
en una cassola amb una mica d'oli salteu el secret, salpebrat i tallat a
dauets.
Quan estigui daurat, retireu i reserveu, i a la mateixa cassola, sofregiu
la pastanaga, el porro, la ceba, tot tallat a dauets, els alls i el llorer.
Quan les verdures estiguin rosses, afegiu-hi el secret, el conyac i el brou i
deixeu-ho coure durant uns 25 minuts. Seguidament, poseu-hi les castanyes i els
pinyons i deixeu-ho coure durant 5 minuts més.I ja per acabar, presenteu el
secret amb les verdures, les castanyes i els pinyons.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada