Aquest
blog, no és més que el suport escrit del programa de ràdio d'Ona
Codinenca i que té el mateix títol que el blog. Què es cou?
Et
preguntaràs què si cou en aquest programa? És un programa de cuina on si
couen productes de temporada, donant importància al consum de
proximitat. Un programa on saber cuinar no és el més important, el que
pretenem es que els que no cuinen habitualment s'animin a fer-ho.
Cuinarem amb pocs diners, i donant-vos consells per reutilitzar les restes
de la nevera, que amb un toc d'imaginació poden ser un nou plat
creatiu. Et donarem la recepta fàcil-fàcil, la que es fa en un ras-ras,
també et donarem solucions pel teu tupper. I si això no fos prou, t'ensenyarem les propietats del producte estrella del programa. I com ho
farem tot això?, doncs a l'estudi d'Ona Codinenca, l'Anna Jané
(aficionada a la cuina) i en Pep Barberà (cuiner de professió), els
dimarts a les 20.00h. amb l'ajut d'en Pau Ibars, el tècnic ( en termes
culinaris, seria les gambes i l'escamarlà de l'arros, ja sabeu el que
diuen els cuiners, l'arros pot ser bo però si no li poses gambes...).
I
la guinda de la recepta la poseu vosaltres amb les vostres
col.laboracions, atraves del telèfon en directe, per correu electrònic, o
extraoficialment parant-nos pel carrer a preguntar, que això és una de
les coses que li dona aquell toc humà a viure a un poble.
També
us agrairíem molt que ens escrivissiu preguntant dubtes, penjant fotos de
les vostres creacions, compartint fracassos i alegries. Tot això farà que
aquest blog sigui un blog diferent. Serà el nostre, el de tots.Com Ona
Codinenca, una gran família al servei de Sant Feliu.
Si voleu escoltar els programes ho podeu fer atraves de la web d'ona codinenca, queescou@onacodinenca.cat
Ens vols seguir en aquesta aventura culinària?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada