dimecres

Benvinguts

Aquest blog, no és més que el suport escrit del programa de ràdio d'Ona Codinenca i que té el mateix títol que el blog. Què es cou?

Et preguntaràs què si cou en aquest programa? És un programa de cuina on si couen productes de temporada, donant importància al consum de proximitat. Un programa on saber cuinar no és el més important, el que pretenem es que els que no cuinen habitualment s'animin a fer-ho. Cuinarem amb pocs diners, i donant-vos consells per reutilitzar les restes de la nevera, que amb un toc d'imaginació poden ser un nou plat creatiu. Et donarem la recepta fàcil-fàcil, la que es fa en un ras-ras, també et donarem solucions pel teu tupper. I si això no fos prou, t'ensenyarem les propietats del producte estrella del programa. I com ho farem tot això?, doncs a l'estudi d'Ona Codinenca, l'Anna Jané (aficionada a la cuina) i en Pep Barberà (cuiner de professió), els dimarts a les 20.00h. amb l'ajut d'en Pau Ibars, el tècnic ( en termes culinaris, seria les gambes i l'escamarlà de l'arros, ja sabeu el que diuen els cuiners, l'arros pot ser bo però si no li poses gambes...).

I la guinda de la recepta la poseu vosaltres amb les vostres col.laboracions, atraves del telèfon en directe, per correu electrònic, o extraoficialment parant-nos pel carrer a preguntar, que això és una de les coses que li dona aquell toc humà a viure a un poble.

També us agrairíem molt que ens escrivissiu preguntant dubtes, penjant fotos de les vostres creacions, compartint fracassos i alegries. Tot això farà que aquest blog sigui un blog diferent. Serà el nostre, el de tots.Com Ona Codinenca, una gran família al servei de Sant Feliu.

Si voleu escoltar els programes ho podeu fer atraves de la web d'ona codinenca, queescou@onacodinenca.cat

Ens vols seguir en aquesta aventura culinària?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada