INGREDIENTS:
1/2 Carbassa
1 ceba
250gr. xampinyons
200 gr gambes pelades
6 llàmines de lasanya (està pensat per dos persones)
Beixamel
Formatge Ratllat
1 ceba
250gr. xampinyons
200 gr gambes pelades
6 llàmines de lasanya (està pensat per dos persones)
Beixamel
Formatge Ratllat
PREPARACIÓ:
Primer de tot rostir la carbassa. Netejar-la bé i treure la
polpa i ficar-la en un plat.
Deixar-ho a part.
Sofregir la ceba fins que estigui transparent, afegir les
gambetes i quan estiguin mig fetes els xampinyos i al final la carbassa.
Apagar el foc
Preparar les llàmines de lasanya segons indica el fabricant.
Preparar una safata per anar al forn i fer-hi un llit de
beixamel, i posar la llàmina de pasta, colocar el farcit, posar una altre
llàmina que l’haurem “arrebosat” amb beixamel
i fer un altre pis i acabar amb la llàmina i una mica de
bexamel, formatge ratllat i gratinar.
Al forn 15’
perque tot s’escalfi i 5’
mes forts per gratinar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada