dimecres

La carbassa

Coincidint amb la Fira de la Carbassa li dediquem aquest primer programa aquest producte. La carbassa té tot allò que volem pels productes del Què es cou? És una producte de temporada, molt econòmic i a l'abast de tothom. Podem preparar primers plats, segons plats i postres. Fins i tot si tenim forces carabasses podem fer-ne melmelades o cabell d'àngel i així en podem gaudir tot l'any. Al programa han sortit moltes receptes. 

El Pep comença per una i les va lligant totes, la que es senzilla li dona un toc i ja es un dinar de festa, hem fet sopes i hem fet servir la carbassa d'olla. Sabies que es pot fer cuita el forn, bullida, fregida i a la planxa? I a la planxa també hi hem posat una ensaïmada, acompanyada de sobrassada i cabell d'àngel...ummm..però aquesta si la vols saber hauràs d'escoltar el programa!!!


Aquí et deixem algunes receptes que surten al programa escrites.
Mentres cuines, pots posar el programa i descobriràs un munt de coses sobre la carbassa que no coneixies.
En saps l'orígen?, en saps les calories?.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada