INGREDIENTS:
2 paquets de crestes
700gr. de carbassa
un grapat de panses
1 cullera de sucre
1 culleradeta de cafè de canyella mòlta
oli, sal i pebre
700gr. de carbassa
un grapat de panses
1 cullera de sucre
1 culleradeta de cafè de canyella mòlta
oli, sal i pebre
PREPARACIÓ:
Es talla la carbassa i es posa al forn 180º fins que sigui tova.
A part posarem les panses a remull i les reservarem
Quan la carbassa sigui cuita li treurem la pell i llavors i repartirem la carn en dos porcions igual i separades. La meitat l’amanirem amb sal i oli i pebre i l’altre meitat amb les panses escorregudes i la canyella.
Es farceixen les crestes i cap a la panxa.
TRUCS:
La massa de les crestes es pot elaborar a casa però, com era el primer dia de programa hem pensat millor fer-ho fàcil, així que les compreu fetes.
Les crestes porten Llard de porc així es que si sou vegetarians o per motius religiosos no mengeu porc les haureu d’elaborar artesanalment.
Les crestes, si en lloc de fregir-les les feu al forn seran més digestives i menys calòriques. D’un dia per l’altres també estan molt bones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada